تهراني‌ها بيشترين صنعتگران صنايع‌دستي چوبي را دارند

به گزارش ميراث آريا(chtn)، معاونت هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي کشور رشته‌هاي صنايع‌دستي را براساس مجوزهاي صادره در بانک اطلاعات دسته بندي کرده است.

بنابراين گزارش تا پايان آبان ماه سال جاري معاونت هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي کشور بيش از 120 هزار رکورد را در بانک اطلاعات صنايع‌دستي کشور به ثبت رسانده است.

بيش از 80 هزار و 160 رکورد از اين تعداد در بانک جامع اطلاعات صنايع‌دستي مربوط به وضعيت گروه رشته‌ها بر حسب مجوزهاي صادره در سطح کشور است.

اين گزارش حاکي از آن است که تا به حال بيشترين رکوردهاي ثبت شده در اين بانک بر اساس وضعيت گروه رشته‌هاي صنايع‌دستي مربوط بافته‌هاي داري و زير اندازهاي سنتي است.

بر اساس اطلاعات بانک صنايع‌دستي کشور تا به حال بيشترين هنرمندان فعال در گروه رشته بافته‌هاي داري و زير اندازهاي سنتي در استان بوشهر مستقر هستند.

اين در حالي است که 11 هزار و 975 رکورد موجود در اين بانک مربوط به گروه رشته صنايع‌دستي چوبي است.

بر اساس اين گزارش استان تهران با ثبت يک هزار و 264 رکورد در رتبه نخست ثبت اطلاعات گروه رشته صنايع‌دستي چوبي قرار دارد.

استان همدان نيز با ثبت يک هزار و 92 رکورد جايگاه دوم را در ثبت اطلاعات گروه رشته صنايع‌دستي چوبي به خود اختصاص داده است.

بانک جامع اطلاعات صنايع‌دستي کشور گروه رشته‌هاي صنايع‌دستي را بر حسب مجوزهاي صادره به 15 بخش تقسيم کرده است.

نساجي سنتي، بافته‌هاي داري و زير اندازهاي سنتي، پوشاک سنتي، چاپ‌هاي سنتي، سفال، سراميک و کاشي سنتي، صنايع‌دستي چرمي، هنرهاي وابسته به معماري، صنايع‌‌دستي فلزي، صنايع‌دستي چوبي، صنايع‌دستي دريايي، صنايع‌دستي سنگي، صنايع‌دستي مستظرفه، رودوزي‌هاي سنتي، آبگينه و پيشه‌هاي سنتي وابسته به صنايع‌دستي اين 15 گروه رشته صنايع‌دستي را تشکيل مي‌دهند.

111/

انتهای پیام/

کد خبر 1388091317